Ofițeri de sprijin pentru proiecte și activități

Acasă > Ofițeri de sprijin pentru proiecte și activități

Frontex (Agenția Europeană pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă), cu sediul în Polonia, dorește să creeze o listă de rezervă cu 300 de candidați care să poată fi angajați ca ofițeri de sprijin pentru proiecte și activități (asistenți). Împreună cu statele membre, această agenție asigură buna funcționare și siguranța frontierelor externe ale Europei.

Acești angajați vor îndeplini diverse sarcini în domenii precum administrația, resursele umane, afacerile juridice, bugetul și finanțele, TIC și comunicarea. În principal, ei vor oferi asistență pentru planificarea, implementarea și monitorizarea proiectelor și pentru pregătirea și monitorizarea bugetelor și a angajamentelor financiare. De asemenea, vor monitoriza contractele și plățile și vor participa la activitățile de raportare către părțile interesate din intern și din extern.

Instituțiile și agențiile UE le oferă angajaților lor posibilitatea de a lucra cu experți din multiple domenii și de a-și îmbunătăți cunoștințele, competențele și cariera. Respectarea diversității culturale și promovarea șanselor egale se numără printre principiile fundamentale ale UE. Oficiul European pentru Selecția Personalului se străduiește să ofere egalitate de șanse, de tratament și de acces tuturor candidaților. Pentru mai multe despre politica noastră privind egalitatea de șanse și despre cum puteți solicita ajustări speciale pentru susținerea testelor de selecție, accesați această pagină.

Nu ratați această oportunitate! Perioada de înscriere începe pe 21 noiembrie.

 

Îndepliniți toate condițiile?

Trebuie să fiți cetățean al unui stat din UE sau din zona Schengen și să cunoașteți cel puțin 2 limbi oficiale ale UE, din care una să fie engleza.

În plus, trebuie să aveți o diplomă de absolvire de studii superioare și să fi dobândit apoi cel puțin 9 ani de experiență profesională cu normă întreagă SAU să fi absolvit o formă de învățământ secundar care oferă acces la studii superioare și să fi dobândit apoi o experiență profesională de cel puțin 12 ani cu normă întreagă.

Pentru mai multe detalii, consultați cererea de exprimare a interesului care va fi publicată pe 21 noiembrie 2019.