Specialister i videnskabelig forskning

Er du en dygtig specialist i videnskabelig forskning? Europa-Kommissionens Fælles Forskningscenter (JRC) søger i øjeblikket motiveret personale til ansættelse overvejende i Sevilla, Petten, Ispra, Geel og Karlsruhe.

Det Fælles Forskningscenter opererer tæt på den politiske beslutningsproces, tjener medlemsstaternes fælles interesse og er uafhængig af særinteresser.

Som specialist i videnskabelig forskning kommer du til at yde kundeorienteret videnskabelig og teknisk støtte i forbindelse med tilrettelæggelse, udvikling, gennemførelse og overvågning af EU-politikker.

Respekt for kulturel mangfoldighed og fremme af lige muligheder hører til EU's grundlæggende principper, og i EPSO bestræber vi os på at give lige muligheder, lige behandling og lige adgang til alle ansøgere. På vores særlige side om emnet kan du læse mere om vores politik for lige muligheder og om, hvordan du anmoder om særlig tilpasning af udvælgelsesprøverne.

Gå ikke glip af denne fantastiske karrieremulighed – ansøgningsperioden starter den 21. februar!

 

Har du det, der skal til?

Du skal være EU-borger og have indgående kendskab til et af de 24 EU-sprog samt tilfredsstillende kendskab til enten engelsk, fransk, tysk, italiensk eller spansk.

Du skal desuden have en universitetsuddannelse af mindst 4 års varighed inden for et relevant videnskabeligt område efterfulgt af mindst 6 års relevant erhvervserfaring eller en universitetsuddannelse af mindst 3 års varighed inden for et relevant videnskabeligt område efterfulgt af mindst 7 år erhvervserfaring.

 

Overblik over udvælgelsesproceduren: 

Ansøgning

Talent screener

Assessmentcenter

Reserveliste