Stručnjaci za znanstveno istraživanje

Talentiran ste stručnjak za znanstveno istraživanje? Zajednički istraživački centar Europske komisije (JRC) traži motivirano osoblje, uglavnom za rad u Sevilli, Pettenu, Ispri, Geelu i Karlsruheu.

Zajednički istraživački centar aktivan je sudionik u postupcima donošenja odluka, a služi zajedničkom interesu država članica EU-a i neovisan je o posebnim interesima.

Kao stručnjak za znanstveno istraživanje pružat ćete znanstvenu i tehničku potporu, usmjerenu prema korisniku, za osmišljavanje, razvoj, provedbu i praćenje politika EU-a.

Poštovanje kulturne raznolikosti i promicanje jednakih mogućnosti za sve temeljna su načela EU-a i stoga EPSO svim kandidatima nastoji pružiti jednake mogućnosti, tretman i pristup. Više o politici jednakih mogućnosti i podnošenju zahtjeva za posebne prilagodbe za polaganje testova u okviru postupka odabira pronaći ćete na našoj stranici posvećenoj tim pitanjima.

Nemojte propustiti ovu sjajnu profesionalnu priliku – prijave počinju 21. veljače.

 

Imate li potrebne uvjete za prijavu?

Morate biti državljanin države članice EU-a te imati temeljito znanje jednog od 24 službena jezika EU-a i zadovoljavajuće znanje engleskog, francuskog, njemačkog, talijanskog ili španjolskog jezika.

Osim toga, morate imati diplomu visokoškolskog studija u trajanju od najmanje četiri godine iz odgovarajućeg znanstvenog područja te najmanje šest godina radnog iskustva povezanog s poslovima radnog mjesta, ili diplomu visokoškolskog studija u trajanju od najmanje tri godine iz odgovarajućeg znanstvenog područja nakon koje ste stekli najmanje sedam godina radnog iskustva.

 

Pregled postupka odabira: 

Prijava

Probir talenata/Talent screener

Testovi centra za procjenu

Popis uspješnih kandidata