Tudományos kutatási szakértő

Ön tehetséges tudományos kutató? Az Európai Bizottság Közös Kutatóközpontja motivált alkalmazottakat keres. A munkavégzés helye elsősorban Sevilla, Petten, Ispra, Geel és Karlsruhe.

A Közös Kutatóközpont a szakpolitikai döntéshozatali folyamatokhoz szorosan kapcsolódva a tagállamok közös érdekeit szolgálja, és nem függ sajátos érdekektől.

A tudományos kutatási szakértők feladata, hogy ügyfélközpontú tudományos és technikai támogatást nyújtsanak az uniós szakpolitikák megtervezéséhez, kidolgozásához, végrehajtásához és nyomon követéséhez.

A kulturális sokszínűség tisztelete és az esélyegyenlőség előmozdítása az EU alapelvei közé tartozik. Az Európai Személyzeti Felvételi Hivatal minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az összes pályázó tekintetében maradéktalanul érvényesüljön az esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód és az egyenlő hozzáférés elve. Az esélyegyenlőségnek szentelt weboldalunkon bővebb információk találhatók az esélyegyenlőségi politikánkról, és megtudhatja azt is, hogyan igényelhetők speciális vizsgakörülmények a kiválasztási eljáráshoz.

Ne szalassza el ezt a kiváló karrierlehetőséget! Jelentkezni február 21-től lehet.

 

Jelentkezési feltételek

A pályázóknak valamelyik uniós tagállam állampolgárának kell lenniük, és alaposan ismerniük kell a 24 hivatalos uniós nyelv valamelyikét, továbbá kielégítően kell ismerniük a következő nyelvek valamelyikét: angol, francia, német, olasz vagy spanyol.

A jelentkezéshez az adott tudományos területen szerzett, legalább 4 éves felsőfokú végzettség, valamint az azt követően szerzett legalább 6 éves szakirányú szakmai tapasztalat, illetve az adott tudományos területen szerzett, legalább 3 éves felsőfokú végzettség és az azt követően szerzett legalább 7 éves szakmai tapasztalat szükséges.

 

A kiválasztási eljárás áttekintése: 

Jelentkezés

Talent screener

Értékelőközpont (assessment centre)

Tartaléklista