Specialisten wetenschappelijk onderzoek

Bent u een getalenteerd specialist wetenschappelijk onderzoek? Het Gemeenschappelijk Centrum voor Onderzoek (GCO) van de Europese Commissie zoekt medewerkers, hoofdzakelijk voor haar vestigingen in Sevilla, Petten, Ispra, Geel en Karlsruhe.

Het Gemeenschappelijk Centrum voor Onderzoek zet zich ter ondersteuning van het beleidsvormingsproces, in voor het gemeenschappelijk belang van alle EU-lidstaten, onafhankelijk van de diverse belangen.

Als specialist wetenschappelijk onderzoek levert u op verzoek van de klant de wetenschappelijke en technische onderbouwing voor de uitstippeling, ontwikkeling, uitvoering en monitoring van EU-beleid.

Respect voor culturele verscheidenheid en gelijke kansen zijn fundamentele waarden van de EU. Het Europees Bureau voor personeelsselectie geeft alle kandidaten dezelfde kansen, behandeling en mogelijkheden. Meer informatie over ons gelijkekansenbeleid en over het aanvragen van bijzondere voorzieningen bij de selectietests vindt u op de desbetreffende infopagina.

Laat deze geweldige carrièremogelijkheid niet liggen – U kunt solliciteren vanaf 21 februari!

 

Bent u de persoon die we zoeken?

Behalve de nationaliteit van een EU-land moet u ook een grondige kennis hebben van een van de 24 talen van de EU, alsmede een behoorlijke kennis van het Engels, Frans, Duits, Italiaans of Spaans.

Daarnaast verlangen wij een diploma van een universitaire opleiding van ten minste vier jaar op een relevant wetenschappelijke gebied, gevolgd door ten minste zes jaar relevante werkervaring, of een diploma van een universitaire opleiding van ten minste drie jaar op een relevant wetenschappelijk gebied, gevolgd door ten minste zeven jaar werkervaring.

 

Overzicht van de selectieprocedure: 

Sollicitatie

Talent screener

Assessment

Reservelijst