Secretari

Acasă > Secretari
Picture showing a woman and a man talking in front of a computer

Aspirați la o carieră excepțională în domeniul secretariatului? Instituțiile UE caută secretari multilingvi și polivalenți (SC1/SC2) pentru a îndeplini diverse sarcini de secretariat în cadrul departamentelor lor.

Este o excelentă ocazie de a lucra într-un mediu dinamic și multilingv, în cadrul serviciilor instituțiilor europene care vă oferă numeroase oportunități de dezvoltare pe parcursul întregii cariere.

În calitate de secretar, veți pregăti, gestiona și finaliza documente și dosare, veți sprijini organizarea și coordonarea activităților unității și/sau ale departamentului (reuniuni, deplasări oficiale) și veți căuta, compila și difuza informații (actualizarea bazelor de date, fișierelor).

Instituțiile și agențiile UE le oferă angajaților lor posibilitatea de a colabora cu experți din multiple domenii și de a-și îmbunătăți cunoștințele, competențele și cariera. Respectarea diversității culturale și promovarea șanselor egale se numără printre principiile fundamentale ale UE. Oficiul European pentru Selecția Personalului se străduiește să ofere egalitate de șanse, de tratament și de acces tuturor candidaților. Pentru mai multe informații despre politica noastră privind egalitatea de șanse și despre cum puteți solicita ajustări speciale pentru susținerea testelor de selecție, accesați această pagină.

 

Îndepliniți toate condițiile?

Sunteți cetățean al UE și cunoașteți cel puțin 2 limbi ale UE: foarte bine limba 1 (una dintre cele 24 de limbi oficiale ale UE) și limba 2 (engleză sau franceză) la un nivel satisfăcător? Atunci sunteți persoana pe care o căutăm!

Nu uitați că trebuie să fi absolvit un ciclu de studii secundare, să fiți în posesia unei diplome care oferă acces la învățământul superior sau la formare profesională și să aveți cel puțin 3 ani de experiență profesională în domeniul secretariatului (posturile SC1). Dacă doriți să vă depuneți candidatura pentru un post de nivel superior (gradul SC2), aveți nevoie de cel puțin 7 ani de experiență profesională în domeniu

Pentru a vedea cerințele în detaliu, consultați Anunțul de concurs de pe pagina noastră pentru înscrieri de mai jos.

Înscrierile încep pe data de 25 iunie 2020.