Opsyns- og vagtmedarbejdere

Home > Opsyns- og vagtmedarbejdere

EUROPA-PARLAMENTET I LUXEMBOURG

INDKALDELSE AF INTERESSETILKENDEGIVELSER

Kontraktansatte opsyns- og vagtmedarbejdere (ansættelsesgruppe I)

I forlængelse af oprettelsen af en intern sikkerhedstjeneste, der allerede er påbegyndt i Bruxelles og Strasbourg, er Europa-Parlamentet nu i gang med at ansætte sikkerhedspersonale til sine lokaler i Luxembourg. Derfor vil Europa-Parlamentet ansætte et betydeligt antal erfarne sikkerhedsmedarbejdere i Luxembourg.

I disse jobs kommer de udvalgte ansøgere til at arbejde direkte for Europa-Parlamentets Generaldirektorat for Sikkerhed og Beskyttelse (GD SAFE).

I Luxembourg finder du et familievenligt miljø bl.a. med adgang til EU-institutionernes vuggestuer og børnehaver og Europaskolen.

Kontrakten er etårig, men kan forlænges med yderligere et år. Hvis ansættelsen forlænges for anden gang, kan medarbejderen eventuelt få en tidsubestemt kontrakt. Efter de to første ansættelsesår vil medarbejderen desuden kunne blive forfremmet inden for ansættelsesgruppe 1.

Via linket nedenfor kan du få mere at vide om de uddannelsesmæssige og faglige krav, lønnen, ansættelsesbetingelserne og udvælgelsesproceduren.