Biztonsági szakértő

Home > Biztonsági szakértő
Security Guard Listening To Earpiece Against Airplane

Ön motivált biztonsági szakértő? Rendelkezik biztonsági tanúsítvánnyal? Vagy készen áll arra, hogy felvétel esetén biztonsági vizsgálaton essen át? Az uniós intézmények tisztviselőket és asszisztenseket keresnek a biztonsági műveletek, a műszaki biztonság és információk, valamint a dokumentumbiztonság területén.

A tisztviselők fő feladata a személyek, épületek, valamint az érzékeny és minősített információk védelmének garantálása lesz. E tisztségükben csoportokat és projekteket is kell majd koordinálniuk.

Az asszisztensek a személyek, a vagyontárgyak, valamint az érzékeny és minősített információk védelmével összefüggő operatív tevékenységekben fognak közreműködni.

A különböző intézmények egyedi követelményeitől függően előfordulhat, hogy úgy a tisztviselőknek, mint az asszisztenseknek hivatali időn kívül, rotációs rendszerben kell ellátniuk feladataikat, vagy készenlétben kell állniuk.

A kulturális sokszínűség tisztelete és az esélyegyenlőség előmozdítása az EU alapelvei közé tartozik. Az Európa Személyzeti Felvételi Hivatal minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy az összes pályázó tekintetében maradéktalanul érvényesüljön az esélyegyenlőség, az egyenlő bánásmód és az egyenlő hozzáférés elve. Az esélyegyenlőségnek szentelt weboldalunkon bővebb információk találhatók az esélyegyenlőségi politikánkról és megtudhatja azt is, hogyan igényelhetők speciális vizsgakörülmények a kiválasztási eljáráshoz.

Ne szalassza el ezt a kiváló karrierlehetőséget! Jelentkezni január 24-től lehet.

 

Jelentkezési feltételek

A pályázóknak valamelyik uniós tagállam állampolgárának kell lenniük, és legalább két hivatalos uniós nyelvet kell ismerniük (melyek közül az egyik kötelezően az angol vagy a francia).

A tisztviselői pozícióra való jelentkezéshez oklevéllel igazolt, legalább négyéves felsőoktatási tanulmányoknak megfelelő végzettség, majd azt követően biztonsági területen szerzett legalább hatéves szakirányú szakmai tapasztalat vagy legalább hároméves felsőoktatási tanulmányoknak megfelelő végzettség, majd azt követően szerzett legalább hétéves szakirányú szakmai tapasztalat szükséges. Elfogadjuk továbbá azoknak a jelentkezését is, akik felsőoktatási intézmény vagy más közintézmény – például rendőrakadémia, katonai akadémia vagy hírszerzési iskola – által kiállított oklevéllel vagy bizonyítvánnyal igazolt, egyenértékű szakmai képzést és azt követően szerzett, legalább hétéves szakirányú szakmai tapasztalatot tudnak felmutatni.

Az asszisztensi pozícióhoz oklevéllel igazolt, szakirányú középfokú végzettségre vagy az európai képesítési keretrendszer 5. szintjének megfelelő szakmai képzésre és legalább hároméves szakirányú szakmai tapasztalatra van szükség. Azok is jelentkezhetnek, akik középfokúnál magasabb szintű tanulmányok folytatására jogosító bizonyítvánnyal rendelkeznek, vagy akik az európai képesítési keretrendszer 4. szintjének megfelelő szakmai képzésben vettek részt. Mindkét esetben a tanulmányokat követően szerzett, legalább hatéves szakirányú szakmai tapasztalat is követelmény.

A kiválasztási eljárás áttekintése: 

Jelentkezés

Számítógépes vizsgák

Talent screener

Értékelőközpont (assessment centre)

Tartaléklista