Gå til hovedindhold
Europa-Kommissionens logo

Hvad er en EPSO-konto?

Question categories:

En EPSO-konto er en elektronisk fortegnelse over dine personoplysninger og alle ansøgninger til EPSO's udvælgelsesprøver. Du finder et direkte link til at oprette eller logge ind på din EPSO-konto på alle siderne på EPSO's website.

EPSO sender også beskeder til kandidater gennem EPSO-kontoen. Du bør derfor tjekke din konto hver tredje dag.

Inden du søger, vil du blive bedt om at oprette en EPSO-konto, hvis du ikke allerede har én.

Du må kun oprette én EPSO-konto, som du skal bruge ved alle udvælgelsesprocedurer. Det er strengt forbudt at have mere end én EPSO-konto – hvis du har oprettet mere end en konto, kan du når som helst i udvælgelsesproceduren blive udelukket fra deltagelse. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

For at oprette en konto skal du bare klikke på "Opret din EPSO-konto" og udfylde alle de nødvendige oplysninger.

Dine personoplysninger og adgangsoplysninger til din EPSO-konto skal altid være ført ajour.

Hvis EPSO på noget tidspunkt i løbet af udvælgelsesforløbet opdager, at du har oprettet mere end én konto, kan du blive udelukket (se de generelle regler for almindelige udvælgelsesprøver, som er vedlagt meddelelsen om udvælgelsesprøven).