Hyppää pääsisältöön
Euroopan komission logo

Miten lataan todistusasiakirjat järjestelmään / linkitän ne hakemukseeni?

Sinun on viimeistään päivää ennen arviointikeskusvaiheen kokeiden alkua toimitettava skannatut jäljennökset tarvittavista todistusasiakirjoista hakemuslomakkeessa annettujen tietojen tueksi. Ne on:

A. ladattava EPSO-tilillesi ja
B. linkitettävä hakemuslomakkeeseesi.

Lisätietoja ladattavista todistusasiakirjoista on kilpailuilmoituksen liitteenä olevissa avointen kilpailujen yleisissä säännöissä.

A. Lataa asiakirjat EPSO-tilillesi

Lataa ensin skannatut jäljennökset asiakirjoistasi EPSO-tilillesi napsauttamalla "Lataa todistusasiakirjoja" -painiketta.

Todistusasiakirjat voivat liittyä johonkin seuraavista neljästä tiedostotyypistä:

1. henkilökortti / passi
  2. koulutus
  3. työkokemus
  4. muut asiakirjat.

Voit ladata enintään 20 tiedostoa kategorioihin 1, 2 ja 4 ja enintään 50 tiedostoa kategoriaan 3 (kunkin tiedoston koko voi olla enintään 2 MB).

Asiakirjojen on oltava PDF- tai JPG-tiedostoja. Muita tiedostomuotoja ei hyväksytä.

Jos saat virheviestin, nimeä asiakirja uudelleen. Tiedostonimen tarkenteen (pdf, jpg) edessä saa olla vain yksi piste (.), ja erikoismerkkejä (esim. _-/) ja välilyöntejä on vältettävä.

Voit tarkastella aiemmin ladattua asiakirjaa napsauttamalla Näytä-kuvaketta (silmä) ja poistaa asiakirjan napsauttamalla roskakorin kuvaketta. Voit poistaa vain asiakirjan, jota ei ole vielä linkitetty tai jota ei ole enää linkitetty hakemukseen.

B. Linkitä asiakirjat hakemukseesi

Kun olet ladannut asiakirjat EPSO-tilillesi, sinun on linkitettävä ne hakemuslomakkeen asiaa koskeviin tietoihin napsauttamalla ”Linkitä todistusasiakirjoja” -painiketta, joka on kunkin hakemuksen vieressä EPSO-tilisi ”Hakemukset”-välilehdellä.

Napsauttamalla painiketta ”Linkitä liiteasiakirjat” pääset EPSO-tilillesi ladattujen todistusasiakirjojen luetteloon. Asiakirjat on ryhmitelty tiedostotyypin mukaan. Kunkin kohdissa ”Koulutus” ja ”Työkokemus” ilmoitetun tiedon osalta on linkitettävä asiakirja, joka on aiemmin ladattu vastaavaan tiedostotyyppiin. Henkilökorttisi/passisi tietoihin sekä Talent screener -tietoihin on myös liitettävä linkitetty asiakirja.

Voit käyttää seuraavia toimintoja napsauttamalla niiden kuvakkeita:

1. näyttö (silmä)
  2. linkitys (ketju)
  3. kaikkien linkitysten poistaminen (ylhäällä)
  4. linkityksen poistaminen (katkennut ketju).

Todistusasiakirjoja ei toimiteta palvelukseen ottaviin yksiköihin.