Najčešća pitanja

Home > Najčešća pitanja > Kako mogu rezervirati termin za polaganje računalnih testova?

Kako mogu rezervirati termin za polaganje računalnih testova?

Putem EPSO računa ili na internetskim stranicama EPSO-a dobit ćete obavijest o početku i završetku razdoblja za rezervaciju termina. Poveznica na sustav rezervacija, kojim upravlja vanjski izvođač, bit će aktivna u vašem EPSO računu isključivo tijekom razdoblja za rezervaciju termina.

Ovisno o raspoloživosti, moći ćete odabrati datum, vrijeme, zemlju i ispitni centar. Upozoravamo vas da neće uvijek biti slobodnih mjesta u svakom ispitnom centru. Planiranje raspoloživosti ispitnih centara temelji se na njihovu radnom vremenu, broju raspoloživih mjesta za testiranje te broju kandidata koji odaberu određeni centar.

Za određene testove (testovi prijevoda, e-sandučić) bit će ponuđeno manje datuma za testiranje. Test studije slučaja i pisani test u području struke u pravilu se organiziraju isti dan za sve kandidate.

Možete odabrati ispitni centar koji se razlikuje od onog koji ste naveli u prijavi.

Popis ispitnih centara (u svim državama članicama EU-a, a u nekim slučajevima i drugim zemljama svijeta) bit će dostupan kada poveznica za rezervaciju termina bude aktivirana: https://www.prometric.com/en-us/clients/EPSO/Pages/landing.aspx. Ako termin ne rezervirate tijekom razdoblja za rezervaciju termina, smatrat će se da ste povukli prijavu.

Budući da vam obavijest o aktivaciji poveznice neće biti poslana e-poštom, preporučujemo vam da redovito provjeravate svoj EPSO račun.

Postupak rezervacije termina morate provesti do posljednjeg zaslona. Ako od vanjskog izvođača ne dobijete e-poruku s brojem potvrde, vaša rezervacija nije ispravno provedena.

Svi kandidati na raspolaganju imaju jednak broj dana za rezervaciju termina za testiranje, bez obzira na trenutak prijave.

Ovdje možete vidjeti snimke zaslona s prikazom postupka rezervacije.

Jeste li pronašli odgovor?

Da Ne