ЧЗВ

Начало > ЧЗВ > Какво представлява EPSO профилът?

Какво представлява EPSO профилът?

Категории въпроси: 

EPSO профилът представлява електронен запис на личните ви данни и на всички кандидатури за организирани от EPSO процедури за подбор. Пряка връзка, чрез която можете да създадете свой EPSO профил или да влезете в него, е достъпна на всички страници на уебсайта на EPSO.

Освен това профилът се използва от EPSO за изпращане на съобщения до кандидатите. Ето защо трябва да проверявате вашия EPSO профил поне два пъти седмично. 

Преди да кандидатствате, ще трябва да си създадете EPSO профил, ако все още нямате такъв.

Можете да имате само един EPSO профил, който следва да използвате за всички процедури за подбор. Строго забранено е да имате повече от един EPSO профил. Ако на някой етап от процедурата се установи, че сте създали повече от един профил, може да бъдете изключен от участие. Моля, свържете се с нас, ако не сте сигурен.

За да създадете профил, просто щракнете върху връзката „Създаване на EPSO профил“ и попълнете необходимите данни. Подробна информация за това как да създадете свой профил и да попълните електронния формуляр за кандидатстване можете да намерите в наръчника за кандидатстване онлайн.

Вашите лични данни и данните за достъп до вашия EPSO профил трябва винаги да бъдат актуални.

Ако на произволен етап от процедурата EPSO установи, че сте създали повече от един профил, може да бъдете изключен от участие (вж. точка 2.1.2 от Общите правила, уреждащи конкурсите на общо основание).

Отговорът полезен ли беше?

Да Не