Συχνές ερωτήσεις

Αρχική σελίδα > Συχνές ερωτήσεις > Τι είναι ο λογαριασμός EPSO;

Τι είναι ο λογαριασμός EPSO;

Κατηγορίες ερωτήσεων: 

Ο λογαριασμός EPSO είναι ένα ηλεκτρονικό αρχείο που περιέχει τα προσωπικά σας στοιχεία και όλες τις αιτήσεις που έχετε υποβάλει στο πλαίσιο των διαδικασιών επιλογής της EPSO. Υπάρχει σύνδεσμος που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό EPSO ή να συνδεθείτε με αυτόν σε όλες τις σελίδες του ιστότοπου EPSO.

Ο λογαριασμός αυτός χρησιμοποιείται επίσης από την EPSO για την αποστολή μηνυμάτων στους υποψηφίους. Θα πρέπει, ως εκ τούτου, να συμβουλεύεστε τον λογαριασμό σας EPSO τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. 

Προτού υποβάλετε αίτηση υποψηφιότητας, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό EPSO, εφόσον δεν διαθέτετε ήδη.

Μπορείτε να έχετε μόνο έναν λογαριασμό EPSO, τον οποίον θα χρησιμοποιείτε για όλες τις διαδικασίες επιλογής. Απαγορεύεται αυστηρά να έχετε πάνω από έναν λογαριασμό EPSO. Αν διαπιστωθεί ότι διαθέτετε περισσότερους, μπορεί να αποκλειστείτε σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επιλογής. Για να βεβαιωθείτε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό, αρκεί να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο «Δημιουργία λογαριασμού EPSO» και να συμπληρώσετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία. Λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό και να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης είναι διαθέσιμες στον οδηγό ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης.

Τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία πρόσβασής σας στον λογαριασμό EPSO πρέπει να είναι πάντα επικαιροποιημένα.

Εάν, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας, η EPSO διαπιστώσει ότι δημιουργήσατε περισσότερους από έναν λογαριασμούς, μπορεί να αποκλειστείτε (βλ. σημείο 2.1.2 των γενικών διατάξεων που ισχύουν για τους γενικούς διαγωνισμούς).

Ήταν χρήσιμη αυτή η απάντηση;

Ναι Όχι