Usein kysyttyä

Etusivu > Usein kysyttyä > Mikä on EPSO-tili?

Mikä on EPSO-tili?

EPSO-tili on sähköinen tili, jossa ovat henkilötietosi ja kaikki EPSO-valintamenettelyihin tekemäsi hakemukset. Voit luoda EPSO-tilin tai kirjautua olemassa olevalle tilillesi EPSOn verkkosivuilla olevan linkin kautta.

EU:n henkilöstövalintatoimisto (EPSO) lähettää viestejä hakijoille heidän EPSO-tilinsä kautta. Sen vuoksi sinun kannattaa seurata EPSO-tiliäsi vähintään kahdesti viikossa. 

Jos sinulla ei vielä ole EPSO-tiliä, sinun on luotava se ennen hakemista.

Sinulla voi olla vain yksi EPSO-tili, jota on käytettävä kaikissa valintamenettelyissä. Useamman kuin yhden EPSO-tilin luominen on ehdottomasti kielletty. Jos olet luonut useamman kuin yhden EPSO-tilin, sinut voidaan sulkea pois valintamenettelystä missä tahansa menettelyn vaiheessa. Jos olet epävarma asiasta, ota yhteyttä EPSOon.

EPSO-tilin luominen on helppoa: napsauta linkkiä "EPSO-tilin luominen” ja täytä kaikki pyydetyt tiedot. Kattavat ohjeet EPSO-tilin luomisesta ja sähköisen hakulomakkeen täyttämisestä löytyvät hakuoppaasta.

Hakijan henkilötietojen ja EPSO-tilin kirjautumistietojen on aina oltava ajan tasalla.

Hakija voidaan sulkea pois kilpailusta, jos EU:n henkilöstövalintatoimisto toteaa jossakin kilpailumenettelyn vaiheessa, että hakija on luonut useamman kuin yhden EPSO-tilin (ks. avoimien kilpailujen yleisten sääntöjen 2.1.2 kohta)

Oliko tästä vastauksesta apua?

Kyllä En