Gyakran feltett kérdések

Kezdőlap > Gyakran feltett kérdések > Mi az az EPSO-fiók?

Mi az az EPSO-fiók?

Kérdéskategóriák: 

Az EPSO-fiók az Ön személyes adatainak és az EPSO által szervezett kiválasztási eljárásokra történő valamennyi jelentkezésével kapcsolatos információknak az elektronikus tárolására szolgál. Az EPSO honlapjának valamennyi oldaláról közvetlenül el lehet jutni arra a webhelyre, ahol EPSO-fiókot lehet létrehozni vagy ahonnan az EPSO-fiókba be lehet lépni.

Az EPSO ezen a fiókon keresztül tartja a kapcsolatot az egyes pályázókkal. Ezért Önnek legalább hetente kétszer érdemes belépnie EPSO-fiókjába és ellenőriznie, érkezett-e új üzenete. 

Ha Önnek még nincs EPSO-fiókja, jelentkezés előtt létre kell hoznia egyet.

Egy pályázónak csak egyetlen EPSO-fiókja lehet. Ezt a fiókot kell használnia az összes kiválasztási eljáráshoz. Szigorúan tilos több EPSO-fiókot nyitni. A több EPSO-fiókkal rendelkező pályázók kizárhatók a kiválasztási eljárásból. Ha bizonytalan, lépjen kapcsolatba velünk.

Fiók létrehozásához kattintson a „Create your EPSO Account” (EPSO-fiók létrehozása) linkre és adja meg a kért információkat. A fiók létrehozásával és az internetes jelentkezési lap kitöltésével kapcsolatban részletes tájékoztatást olvashat az Útmutató az online jelentkezéshez című dokumentumban.

Az EPSO-fiókban szereplő személyes és hozzáférési adatokat rendszeresen frissíteni kell.

Amennyiben az EPSO megállapítja, hogy egy pályázónak több fiókja van, az érintettet az eljárás bármely szakaszában kizárhatja (lásd a nyílt versenyvizsgákra vonatkozó szabályzat 2.1.2. pontját).

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem