Veelgestelde vragen

Startseite > Veelgestelde vragen > Wat is een EPSO-account?

Wat is een EPSO-account?

Categorieën veelgestelde vragen: 

Uw EPSO-account is het elektronisch dossier van uw persoonsgegevens en via EPSO ingediende sollicitaties. Op elke pagina van de EPSO-website kunt u inloggen op uw EPSO-account of een EPSO-account aanmaken.

EPSO gebruikt de accounts ook om berichten naar kandidaten te sturen. Daarom moet u minstens twee keer per week uw EPSO-account raadplegen. 

Als u aan een selectieprocedure wilt meedoen, wordt u eerst gevraagd een EPSO-account aan te maken, mocht u dat nog niet hebben gedaan.

Heeft u eenmaal een EPSO-account, dan moet u die voor alle selectieprocedures gebruiken. Het is strikt verboden om meer dan één account aan te maken. U kunt in elk stadium van de selectieprocedure worden uitgesloten als blijkt dat u toch meer dan één account heeft. Neem contact met ons op als u het niet zeker weet.

Om een account aan te maken, klikt u gewoon op de link "EPSO-account aanmaken" en vult u de verlangde gegevens in. In de online-instructies wordt tot in detail uitgelegd hoe dat in zijn werk gaat.

Uw persoonsgegevens en de inloggegevens moeten altijd worden bijgewerkt.

Als EPSO tijdens een van de selectieprocedures ontdekt dat u meer dan één account heeft aangemaakt, kunt u van deelname worden uitgesloten (zie punt 2.1.2 van de Algemene bepalingen betreffende algemene vergelijkende onderzoeken).

Vond u dit antwoord nuttig?

Ja Nee