Forside > Spørgsmål og svar > EPSO account > Jeg kan ikke "logge ind" eller se min EPSO-konto. Hvad skal jeg gøre?

Jeg kan ikke "logge ind" eller se min EPSO-konto. Hvad skal jeg gøre?

Spørgsmålskategorier:

Sørg for, at du bruger det rigtige brugernavn og password (se "Glemt dit brugernavn/login?  Glemt dit brugernavn/login?').

Husk: Du må kun oprette én EPSO-konto, men hvis din EPSO-konto er blevet slettet, kan du oprette en ny til dine kommende ansøgninger. Din EPSO-konto kan være blevet slettet i overensstemmelse med vores databeskyttelseserklæring om beskyttelse af personoplysninger. Kort sagt kan vi slette din konto, hvis:

• den ikke indeholder nogen ansøgninger og blev oprettet for over et år siden
  • den indeholder mindst én ansøgning, og der gælder følgende for alle dine ansøgninger:
    • Du er blevet opført på en reserveliste over beståede ansøgere, og du er blevet ansat for over et år siden
    • Du er blevet opført på en reserveliste over beståede ansøgere, som nu er udløbet, og du ikke er blevet ansat
    • Du er ikke blevet opført på en reserveliste over beståede ansøgere, og udvælgelsesproceduren er afsluttet for over et år siden.

Hvis du stadig ikke kan logge ind eller ikke kan huske eller ikke har adgang til den e-mail, du har angivet i din EPSO-konto, bedes du kontakte os med det samme. Hvis du sender os en kopi af dit ID-kort eller pas og oplyser din nye e-mailadresse, kan vi ændre e-mailadressen i din EPSO-konto.