Gå til hovedindhold
Europa-Kommissionens logo

Jeg kan ikke logge ind eller se min EPSO-konto. Hvad skal jeg gøre?

Sørg for, at du bruger det rigtige brugernavn og password (se "Glemt dit brugernavn/login?  Glemt dit brugernavn/login?').

Husk: Du må kun oprette én EPSO-konto, men hvis din EPSO-konto er blevet slettet, kan du oprette en ny til dine kommende ansøgninger. Din EPSO-konto kan være blevet slettet i overensstemmelse med vores databeskyttelseserklæring om beskyttelse af personoplysninger. Kort sagt kan vi slette din konto, hvis:

• den ikke indeholder nogen ansøgninger og blev oprettet for over et år siden
  • den indeholder mindst én ansøgning, og der gælder følgende for alle dine ansøgninger:
    • Du er blevet opført på en reserveliste over beståede ansøgere, og du er blevet ansat for over et år siden
    • Du er blevet opført på en reserveliste over beståede ansøgere, som nu er udløbet, og du ikke er blevet ansat
    • Du er ikke blevet opført på en reserveliste over beståede ansøgere, og udvælgelsesproceduren er afsluttet for over et år siden.

Du må kun have én EPSO-konto – hvis du har oprettet mere end en konto, kan du når som helst i udvælgelsesproceduren blive udelukket fra deltagelse. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

Hvis du stadig ikke kan logge ind eller ikke kan huske eller ikke har adgang til den e-mail, du har angivet i din EPSO-konto, bedes du kontakte os med det samme. Hvis du sender os en kopi af dit ID-kort eller pas og oplyser din nye e-mailadresse, kan vi ændre e-mailadressen i din EPSO-konto.