Startseite > Veelgestelde vragen > EPSO account > Ik kan niet inloggen op mijn EPSO-account. Wat moet ik doen?

Ik kan niet inloggen op mijn EPSO-account. Wat moet ik doen?

Categorieën veelgestelde vragen:

Controleer of uw gebruikersnaam en wachtwoord kloppen (zie “Gebruikersnaam/login vergeten?  Wachtwoord vergeten?”).

Let op: u mag niet meer dan één EPSO-account aanmaken. Als uw EPSO-account verwijderd werd, mag u voor toekomstige sollicitaties wel een nieuw aanmaken. Uw EPSO-account werd mogelijk verwijderd in overeenstemming met onze privacyverklaring over de bescherming van persoonsgegevens. Kort samengevat verwijderen we regelmatig de volgende accounts:

• EPSO-accounts zonder sollicitaties die al meer dan een jaar geleden werden aangemaakt
  • EPSO-accounts met ten minste één sollicitatie en waarop al uw sollicitaties aan een van de volgende criteria voldoen:
    • U bent op een reservelijst geplaatst en meer dan een jaar geleden in dienst genomen;
    • U bent op een reservelijst geplaatst en u bent niet in dienst genomen, maar de reservelijst is verstreken;
    • U bent niet op een reservelijst geplaatst en de selectieprocedure is al meer dan een jaar verstreken.

Als u nog steeds niet kunt inloggen, niet meer weet welk e-mailadres u voor uw EPSO-account heeft gebruikt of geen toegang meer heeft tot dit adres, neem dan onmiddellijk contact met ons op. Als u ons een kopie van uw identiteitsbewijs of paspoort en een nieuw e-mailadres stuurt, kunnen we het e-mailadres van uw EPSO-account aanpassen.