Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > EPSO account > Nu mă pot conecta sau nu pot consulta conținutul contului meu EPSO. Ce pot face?

Nu mă pot conecta sau nu pot consulta conținutul contului meu EPSO. Ce pot face?

Categorii de întrebări: 

Verificați dacă ați folosit numele de utilizator și parola corectă (a se vedea secțiunile „V-ați uitat numele de utilizator?” și  „V-ați uitat parola?”).

Atenție: nu aveți voie să vă creați mai mult de un cont EPSO, dar în cazul în care contul dvs. EPSO a fost șters, puteți crea unul nou pentru viitoarele dvs. candidaturi. Este posibil ca, potrivit declarației noastre de confidențialitate privind protecția datelor cu caracter personal, contul dvs. EPSO să fi fost șters. Pe scurt, ștergem periodic următoarele conturi:

  • Conturile EPSO care nu conțin nicio candidatură și care au fost create cu peste un an în urmă
  • Conturile EPSO care conțin cel puțin o candidatură, în cazul în care toate candidaturile dvs. întrunesc unul dintre criteriile următoare:
    • sunteți pe o listă de rezervă și ați fost recrutat cu mai mult de un an în urmă;
    • sunteți pe o listă de rezervă și nu ați fost recrutat, dar lista de rezervă nu mai este valabilă;
    • nu sunteți pe o listă de rezervă, iar procedura de selecție s-a încheiat cu peste un an în urmă.

Dacă tot nu reușiți să vă conectați, dacă nu vă amintiți sau nu mai aveți acces la e-mailul din contul dvs. EPSO, vă rugăm să ne contactați imediat. Dacă ne trimiteți o copie după cartea dvs. de identitate sau după pașaport și ne furnizați adresa dvs. de e-mail, putem modifica e-mailul din contul dvs. EPSO.

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu