Förstasida > Vanliga frågor > EPSO account > Jag kan inte logga in på mitt Epsokonto – vad ska jag göra?

Jag kan inte logga in på mitt Epsokonto – vad ska jag göra?

Frågekategorier:

Förvissa dig först och främst om att du verkligen har rätt inloggningsuppgifter och lösenord (se Glömt ditt användarnamn?  Glömt ditt lösenord?).

Obs: du får inte ha flera Epsokonton, men om ditt Epsokonto har raderats kan du skapa ett nytt för dina framtida ansökningar. Vi kan ha raderat ditt Epsokonto i enlighet med våra regler för skydd av personuppgifter. Sammanfattningsvis raderar vi regelbundet följande konton:

• Epsokonton utan ansökningar och som är äldre än ett år.
  • Epsokonton med minst en ansökan där samtliga ansökningar uppfyller följande kriterier:
    • Du fanns med på en reservlista över godkända sökande och anställdes för minst ett år sedan.
    • Du fanns med på en reservlista över godkända sökande, men erbjöds ingen anställning och reservlistan har upphört att gälla.
    • Du blev inte godkänd i ett uttagningsprov som avslutades för över ett år sedan.

Om du fortfarande inte kan logga in eller har glömt eller inte längre har tillgång till den mejladress som du uppgett i ditt Epsokonto, ska du kontakta oss. Om du skickar oss en kopia på ditt id-kort eller pass och en ny mejladress, kan vi ändra mejladressen i ditt konto.