Ofte stillede spørgsmål

Home > Spørgsmål og svar > Hvad sker der, når jeg har indsendt min ansøgning?

Hvad sker der, når jeg har indsendt min ansøgning?

De ansættende tjenestegrene vil med jævne mellemrum søge i databasen over alle registrerede ansøgere og udvælge dem, der passer bedst til de specifikke krav til hver ledig stilling. Sørg for at ajourføre din ansøgning hver sjette måned for at angive din fortsatte interesse og forblive synlig og søgbar i databasen.

Kun udvalgte ansøgere inviteres via deres EPSO-konto til at reservere tid til og tage udvælgelsestesten, der afholdes af EPSO.

Tjek din EPSO-konto jævnligt, da du i tilfælde af udvælgelse vil modtage en invitation til at reservere en testdato ca. en uge, inden reservationssystemet åbnes. Linket til at reservere tid vil kun være aktivt i én uge, og du får mulighed for at vælge en dato inden for et interval på to uger, som starter efter reservationsperioden. Hvis du ikke reserverer en testdato, annullerer din reservation eller ikke møder op i testcentret, inviteres du ikke automatisk til at deltage i samme test. Men du kan stadig blive udvalgt på et senere tidspunkt til en anden stilling.

Det er de ansættende tjenestegrene, der søger efter og udvælger ansøgere. EPSO står kun for at invitere ansøgerne til at reservere testdatoen og for afholdelse af udvælgelsestestene.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Ja Nej