Συχνές ερωτήσεις

Home > Συχνές ερωτήσεις > Τι συμβαίνει αφού υποβάλω την αίτησή μου;

Τι συμβαίνει αφού υποβάλω την αίτησή μου;

Κατηγορίες ερωτήσεων: 

Οι υπηρεσίες προσλήψεων πραγματοποιούν, ανά τακτά διαστήματα, αναζήτηση στη βάση δεδομένων με όλους τους εγγεγραμμένους υποψηφίους και προεπιλέγουν αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε κενής θέσης. Πρέπει να επικαιροποιείτε την αίτησή σας κάθε έξι μήνες, για να δείχνετε ότι το ενδιαφέρον σας συνεχίζεται και για να είναι δυνατός ο εντοπισμός σας στη βάση δεδομένων.

Μόνο όσοι υποψήφιοι προεπιλεγούν θα κληθούν, μέσω του λογαριασμού τους EPSO, να κάνουν κράτηση ημερομηνίας για να λάβουν μέρος σε δοκιμασία επιλογής που διοργανώνει η EPSO.

Πρέπει να ελέγχετε τακτικά τον λογαριασμό σας EPSO, διότι αν προεπιλεγείτε θα σας ζητηθεί, περίπου μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της περιόδου κράτησης, να κάνετε κράτηση ημερομηνίας για να λάβετε μέρος στη δοκιμασία επιλογής. Ο σύνδεσμος μέσω του οποίου θα κάνετε κράτηση ημερομηνίας θα είναι ενεργός μόνο για μία εβδομάδα και θα μπορείτε να επιλέξετε μια ημερομηνία από διάστημα δύο εβδομάδων αφότου ξεκινήσει η περίοδος κράτησης. Αν δεν κάνετε κράτηση ημερομηνίας, αν ακυρώσετε την κράτηση ή αν δεν εμφανιστείτε στο εξεταστικό κέντρο, δεν θα κληθείτε εκ νέου αυτόματα στην ίδια δοκιμασία. Ενδεχομένως να προεπιλεγείτε σε μεταγενέστερο στάδιο, για άλλη θέση.

Για την αναζήτηση και την επιλογή υποψηφίων αρμόδιες είναι οι υπηρεσίες προσλήψεων.  Αρμοδιότητα της EPSO είναι μόνο να προσκαλεί τους υποψηφίους να κάνουν κράτηση ημερομηνίας για τις δοκιμασίες και να διοργανώνει τις δοκιμασίες επιλογής.

Ήταν χρήσιμη αυτή η απάντηση;

Ναι Όχι