Usein kysyttyä

Home > Usein kysyttyä > Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olen jättänyt hakemukseni?

Mitä tapahtuu sen jälkeen, kun olen jättänyt hakemukseni?

Palvelukseen ottavat yksiköt käyvät säännöllisin väliajoin läpi rekisteröityjen hakijoiden tietokannan ja kutsuvat valintakokeisiin ne, joiden profiili parhaiten vastaa kulloinkin avoinna olevia tehtäviä. Muista päivittää hakemuksesi kuuden kuukauden välein, jotta osoitat olevasi edelleen kiinnostunut valintamenettelystä ja hakemuksesi säilyy tietokannassa työntekijöitä etsivien yksiköiden nähtävillä.

Kutsu varata aika EPSOn järjestämään valintakokeeseen toimitetaan vain niille hakijoille, jotka ovat läpäisseet työntekijöitä etsivän yksikön alkuarvioinnin. Kutsu toimitetaan EPSO-tilin kautta.

Tarkista EPSO-tilisi tapahtumat säännöllisesti, sillä kutsu varata valintakoeajankohta toimitetaan sinne noin viikkoa ennen kuin valintakoeaikoja voi alkaa varata. Varauksen tekemiseen tarvittava linkki on toiminnassa vain noin viikon ajan, ja koepäiviä on varattavissa noin kahden viikon ajalta. Jos et varaa koeajankohtaa, peruutat varauksesi tai jätät saapumatta testikeskukseen, sinua ei automaattisesti pyydetä uudestaan samaan kokeeseen. On mahdollista, että sinua pyydetään myöhemmin osallistumaan toiseen kokeeseen.

Palvelukseen ottavat yksiköt ovat vastuussa hakijoiden valitsemisesta eri vaiheisiin ja heidän lopullisesta hyväksymisestään. EPSOn vastuulla on ainoastaan toimittaa hakijoille pyyntö varata koeajankohta ja järjestää valintakokeet.

Oliko tästä vastauksesta apua?

Kyllä En