Gyakran feltett kérdések

Home > Gyakran feltett kérdések > Mi történik, miután benyújtottam a jelentkezésemet?

Mi történik, miután benyújtottam a jelentkezésemet?

A felvételi szolgálatok rendszeresen végignézik a regisztrált pályázókat tartalmazó adatbázist, és kiválasztják azokat a személyeket, akik a legjobban megfelelnek egy-egy üres álláshely konkrét követelményeinek. Figyelem: ne feledje el jelentkezési adatait félévente frissíteni! A szolgálatok így továbbra is látni fogják az Ön jelentkezését és adott esetben kiválaszthatják Önt.

Csak az ebben az első körben kiválasztott pályázókat kérjük föl arra, hogy EPSO-fiókjukon keresztül foglaljanak időpontot az EPSO által szervezett kiválasztási tesztekre.

Rendszeresen ellenőrizze EPSO-fiókját! A kiválasztott pályázókat a vizsgaidőpont-foglalási időszak kezdete előtt kb. egy héttel értesítjük az elvégzendő műveletről. Az időpontfoglalás céljából küldött link egy hétig lesz érvényes. A linkre kattintva Önnek lehetősége lesz kiválasztani a legmegfelelőbbet a kínált vizsgaidőpontok közül egy kéthetes időszakban. Ha lemaradt a vizsgaidőpont-foglalásról, törölte az időpontját vagy nem jelent meg a vizsgaközpontban, az EPSO nem fogja Önt automatikusan ugyanazokra a tesztekre behívni. Később, egy másik álláslehetőség kapcsán a felvételi szolgálatok viszont újból kiválaszthatják Önt.

A felvételi szolgálatoknak kell kiválasztaniuk a számukra megfelelő pályázókat az adatbázisból. Az EPSO feladata csak az, hogy időpontfoglalásra kérje fel a kiválasztott pályázókat és megszervezze a kiválasztási teszteket.

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem