Întrebări și răspunsuri

Home > Întrebări și răspunsuri > Ce se întâmplă după ce îmi depun candidatura?

Ce se întâmplă după ce îmi depun candidatura?

Serviciile de recrutare vor verifica periodic baza de date în care sunt înregistrați toți candidații și îi vor preselecta pe cei care corespund cel mai bine cerințelor fiecărui post vacant. Nu uitați să vă actualizați candidatura la fiecare șase luni, pentru a vă reafirma interesul și a rămâne vizibil în căutările în baza de date.

Doar candidații preselectați vor primi în contul lor EPSO invitația de a-și rezerva o dată la care să participe la un test organizat de EPSO.

Verificați-vă regulat contul EPSO deoarece, dacă sunteți preselectat, veți primi invitația să vă rezervați data pentru susținerea testului cu aproximativ o săptămână înainte ca acest lucru să fie posibil. Linkul pentru rezervare va fi activ timp de doar o săptămână. Din momentul demarării rezervărilor, veți putea selecta o dată dintr-un interval de două săptămâni. Dacă nu vă rezervați data testului, dacă anulați rezervarea sau dacă nu vă prezentați la centrul de testare, nu veți fi automat reinvitat la același test. Pentru a avea o nouă șansă, va trebuie să așteptați să fiți preselectat altă dată.

Serviciile de recrutare se ocupă de căutarea și selectarea candidaților. EPSO răspunde doar de invitarea candidaților să își rezerve testele și de organizarea testelor de selecție.

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu