Pogosta vprašanja

Home > Pogosta vprašanja > Kaj sledi vložitvi prijave?

Kaj sledi vložitvi prijave?

Kadrovske službe bodo redno pregledovale podatkovno zbirko vseh registriranih kandidatov in med njimi v ožji izbor izbrale tiste, ki najbolje ustrezajo posebnim zahtevam za vsako prosto delovno mesto. Svojo prijavo posodabljajte vsakih šest mesecev, da s tem potrdite svoje zanimanje in vidnost in da vas bomo lahko našli v podatkovni zbirki.

Samo kandidati v ožjem izboru bodo prek svojega računa EPSO povabljeni na izbirne teste, ki jih organizira EPSO.

Redno preverjajte svoj račun EPSO, kajti kandidati v ožjem izboru bodo približno en teden pred začetkom obdobja za rezervacije prejeli povabilo za rezervacijo termina. Povezava za rezervacije bo aktivna samo en teden, svoj termin boste lahko izbrali v dvotedenskem obdobju, ki sledi obdobju za rezervacije. Če vam ne uspe rezervirati termina za opravljanje testov, če prekličete rezervacijo ali ste odsotni na dan testiranja, vas ne bomo samodejno ponovno povabili na opravljanje istega testa. Mogoče boste prišli v predizbor pozneje ob drugi priložnosti.

Za iskanje in izbor kandidatov so pristojne kadrovske službe. EPSO je odgovoren samo za povabilo kandidatom, da rezervirajo termin za teste, in za organizacijo izbirnih testov.

Ali vam je bil odgovor v pomoč?

Da Ne