Vanliga frågor

Home > Vanliga frågor > Vad händer när jag har skickat in min ansökan?

Vad händer när jag har skickat in min ansökan?

De rekryterande avdelningarna söker regelbundet i databasen över alla registrerade sökande och väljer ut några som bäst motsvarar de specifika kraven för en ledig tjänst. Se till uppdatera din ansökan var sjätte månad för att visa att du fortfarande är intresserad. Då förblir din ansökan synlig och sökbar i databasen.

Endast utvalda sökande uppmanas att via sina Epsokonton boka tid och göra de urvalsprov som Epso anordnar.

Kolla ditt Epsokonto regelbundet, för om du finns bland de utvalda sökandena får du en inbjudan att boka tid för proven ungefär en vecka innan tidsbokningen öppnar. Länken till tidsbokningen fungerar bara under en vecka och du kan välja ett datum under den tvåveckorsperiod som infaller efter bokningsveckan. Om du inte bokar någon tid, avbokar en tid eller inte kommer till provcentrumet, blir du inte automatiskt kallad igen till samma prov. Du kanske väljs ut vid ett annat tillfälle för en annan tjänst.

Det är de rekryterande avdelningarna som ansvarar för att välja vilka sökande de vill ha. Epso ansvarar bara för att uppmana de sökande att boka provtid och för att anordna urvalsproven.

Fick du hjälp av svaret?

Ja Nej