Συχνές ερωτήσεις

Αρχική σελίδα > Συχνές ερωτήσεις > Πότε και πού θα λάβω μέρος στις δοκιμασίες επιλογής που διοργανώνει η EPSO υπό μορφή δοκιμασιών πολλαπλής επιλογής με χρήση υπολογιστή - μόνιμη διαδικασία CAST;

Πότε και πού θα λάβω μέρος στις δοκιμασίες επιλογής που διοργανώνει η EPSO υπό μορφή δοκιμασιών πολλαπλής επιλογής με χρήση υπολογιστή - μόνιμη διαδικασία CAST;

Κατηγορίες ερωτήσεων: 

Η μόνιμη διαδικασία CAST (βλέπε περισσότερες πληροφορίες) είναι διαφορετική από τους διαγωνισμούς. Μόνο οι προεπιλεγέντες υποψήφιοι θα προσκληθούν να λάβουν μέρος στις δοκιμασίες επιλογής.

Αν προεπιλεγείτε, θα λάβετε στον λογαριασμό σας EPSO πρόσκληση για να κρατήσετε ημερομηνία δοκιμασίας. Θα πρέπει να ελέγχετε τον λογαριασμό σας EPSO τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Πρέπει να κρατήσετε ημερομηνία και να λάβετε μέρος στη δοκιμασία εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών.

Οι δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν σε εξεταστικά κέντρα σε όλον τον κόσμο. Η πρόσκληση που θα λάβετε για κράτηση ημερομηνίας θα περιέχει κατάλογο των διαθέσιμων εξεταστικών κέντρων. Έχετε υπόψη ότι η EPSO δεν προβλέπει επιστροφή των εξόδων ταξιδιού.

Ήταν χρήσιμη αυτή η απάντηση;

Ναι Όχι