Gyakran feltett kérdések

Kezdőlap > Gyakran feltett kérdések > Mikor és hol kell részt vennem az EPSO által szervezett kiválasztási (számítógépes feleletválasztós) teszteken a folyamatos CAST-eljárások keretében?

Mikor és hol kell részt vennem az EPSO által szervezett kiválasztási (számítógépes feleletválasztós) teszteken a folyamatos CAST-eljárások keretében?

A folyamatos CAST-eljárás menete eltér a többi versenyvizsgáétól (további információk). A pályázóknak csak egy része kap meghívást a kiválasztási tesztekre.

Ha Ön bekerült ebbe az előválogatásba, akkor az EPSO-fiókján keresztül értesítést kap arról, hogy vizsgaidőpontot kell foglalnia. EPSO-fiókjába ezért hetente legalább kétszer lépjen be, és ellenőrizze a beérkezett üzeneteket. Az időpontok lefoglalására és a teszteken való részvételre egy adott időkeret áll rendelkezésre.

Ezeket a teszteket a világ számos pontján található vizsgaközpontok valamelyikében lehet letenni. A rendelkezésre álló vizsgaközpontok a meghívólevélben lesznek felsorolva. Figyelem! Az EPSO nem téríti meg az utazási költségeket.

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem