Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > Cred că una dintre întrebările cu variante multiple de răspuns din testul pe care l-am susținut avea o problemă. Ce pot face?

Cred că una dintre întrebările cu variante multiple de răspuns din testul pe care l-am susținut avea o problemă. Ce pot face?

Categorii de întrebări: 

Dacă aveți îndoieli serioase cu privire la conținutul unei întrebări din test, vă rugăm să contactați EPSO numai prin intermediul site-ului EPSO (Serviciul de contact pentru candidați) în termen de 3 zile calendaristice de la data la care ați susținut testele pe calculator. Descrieți conținutul întrebării (pentru a o identifica) și explicați natura presupusei erori. Nu uitați să menționați numărul dumneavoastră de candidat (a se vedea anexa corespunzătoare la anunțul de concurs).

Dacă, în ciuda controalelor stricte de calitate, o anumită întrebare nu respectă criteriile ridicate de calitate aplicate de EPSO, vor fi luate următoarele măsuri corective:

  • întrebarea va fi corectată sau scoasă din baza de date
  • întrebarea va fi anulată („neutralizată”), iar punctajul care îi revenea va fi redistribuit între celelalte întrebări din test
  • dacă se aplică neutralizarea, acest lucru se va reflecta în rezultatele detaliate – întrebarea va fi marcată cu „N” de la neutralizare

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu