Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > Am observat că există o discrepanță între comentariile legate de interviul bazat pe cunoștințe și punctajul obținut în etapa de evaluare a talentului. Este vorba de o eroare?

Am observat că există o discrepanță între comentariile legate de interviul bazat pe cunoștințe și punctajul obținut în etapa de evaluare a talentului. Este vorba de o eroare?

Evaluarea talentului face parte din faza de admitere, în care selecția se efectuează exclusiv pe baza informațiilor furnizate în secțiunea „Evaluarea talentului” a formularului de înscriere. Interviul bazat pe cunoștințe este un interviu structurat, care pleacă de la informațiile furnizate în secțiunea „Evaluarea talentului” și care este menit să vă evalueze competențele specifice. Comentariile reflectă evoluția dumneavoastră în cadrul interviului. Un punctaj mare obținut în faza de selecție pe baza informațiilor din secțiunea „Evaluarea talentului” nu va conduce neapărat la obținerea unui punctaj la fel de mare în cazul interviului structurat.

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu