Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > Cum vor fi alese limbile pentru testele de la centrul de evaluare?

Cum vor fi alese limbile pentru testele de la centrul de evaluare?

Mai întâi, toți candidații trebuie să declare în prima parte a formularului de înscriere limbile în care sunt pregătiți să susțină testele (în special pentru cele organizate la centrul de evaluare), plecând de la informația că nivelul minim cerut este B2.

La finalul primei etape de înscriere, EPSO va compila toate datele din toate formularele pentru a vedea care sunt limbile cel mai des declarate de către candidați. Primele cinci limbi le vor fi propuse instituțiilor. Dacă acestea le aprobă, ele le vor fi propuse candidaților pentru testele de la centrul de evaluare.

În a doua etapă, candidații trebuie să completeze partea a doua a formularului de înscriere și să-și valideze înscrierea alegând dintre aceste cinci limbi pe cea în care vor susține testele de la centrul de evaluare. Aceasta este și limba în care candidații trebuie să completeze partea a doua a formularului de înscriere. În această fază, candidații trebuie să aleagă și limba în care vor susține majoritatea testelor cu variante multiple de răspuns pe calculator (poate fi orice limbă oficială a UE, însă trebuie să fie diferită de a doua limbă).

Reference number: 

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu