Gyakran feltett kérdések

Kezdőlap > Gyakran feltett kérdések > Meg tudják-e mondani, hogy melyik az az öt nyelv, amely közül kiválaszthatom az értékelőközpontbeli vizsgák és az elektronikus iratrendezési gyakorlat nyelvét?

Meg tudják-e mondani, hogy melyik az az öt nyelv, amely közül kiválaszthatom az értékelőközpontbeli vizsgák és az elektronikus iratrendezési gyakorlat nyelvét?

Kérdéskategóriák: 

Meg kell várnunk, hogy lezáruljon a regisztráció első szakasza. Csak utána tudjuk megvizsgálni a jelentkezéseket, majd felállítani a leggyakrabban bejelölt nyelvek listáját. A korábbi versenyvizsgák alapján készült statisztikák nem relevánsak, hiszen az adatokat torzítja az a tény, hogy az angol, a francia és a német nyelv kötelező volt.

Támpontként szolgálhat a legismertebb és leggyakrabban használt nyelvekről szóló európai jelentés, noha a benne foglaltak sem jelentenek garanciát. Ráadásul miután az EPSO a regisztrációs időszakot követően a jelentkezéseket megvizsgálta és azok alapján felállította az öt nyelvből álló listát, azt az intézményeknek még jóvá kell hagyniuk.

Reference number: 

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem