Home > Spørgsmål og svar > Jeg har problemer med min ansøgningsformular. Hvad skal jeg gøre?

Jeg har problemer med min ansøgningsformular. Hvad skal jeg gøre?

Spørgsmålskategorier:

EPSOS's systemer understøtter de mest almindeligt anvendte browsere. Hvis du støder på problemer, anbefaler vi, at du først skifter browser, inden du kontakter os. Vi anbefaler ikke at bruge mobile enheder til at udfylde ansøgningsformularen.

Undgå at bruge browserknapperne "frem" og "tilbage" til at gå frem og tilbage i ansøgningsformularen og til at gå fra den ene til den anden ansøgningsformular i din EPSO-konto (f.eks. for at få adgang til data fra dine tidligere ansøgninger). Brug i stedet knapperne på selve skærmbilledet (Tilbage til min konto).

Du må kun kopiere og indsætte tekst fra en ren tekstfil (.txt) ved hjælp af et almindeligt tekstbehandlingsprogram (f.eks. NotePad i Windows eller TextEdit i Mac OS X), så du undgår at indsætte overflødige mellemrum eller ikke-anvendelige tegn.

Reference number: