Pogosta vprašanja

Domača stran > Pogosta vprašanja > Pri izpolnjevanju prijavnega obrazca imam težave. Kaj naj naredim?

Pri izpolnjevanju prijavnega obrazca imam težave. Kaj naj naredim?

Kategorije vprašanj: 

Sistemi EPSO podpirajo internetne brskalnike, ki so v splošni rabi. Če imate pri odpiranju obrazca težave, poskusite najprej uporabiti drug brskalnik, šele nato se obrnite na nas. Odsvetujemo izpolnjevanje obrazca z mobilnimi napravami.

Za pomikanje po prijavnem obrazcu ne uporabljajte gumbov brskalnika Naprej in Nazaj. Tudi za pomikanje med raznimi prijavnimi obrazci v svojem računu EPSO (da bi na primer uporabili podatke iz prejšnjih prijav) ne uporabljajte gumbov brskalnika, pač pa zaslonski gumb (npr. Nazaj na račun).

Podatke kopirajte samo iz preprostih besedilnih datotek (.txt) in uporabite navaden urejevalnik besedila (npr. beležnico v sistemu Windows, TextEdit v sistemu Mac OS X), tako ne boste vnašali nepotrebnih presledkov in neveljavnih znakov. 

Če prijave ne morete potrditi, preverite zavihek Pregled na prijavi. Informacije, ki so označene z rdečo, so pomanjkljive ali napačne.

Če težave ne morete odpraviti, se nemudoma obrnite na službo EPSO za kontakt s kandidati, vsekakor pa dovolj pred rokom, ker ne moremo jamčiti, da vam bomo lahko odgovorili, če vprašanje pošljete manj kot 5 dni pred rokom. Opozarjamo, da prijav, poslanih po roku, ne moremo upoštevati.

Reference number: 

Ali vam je bil odgovor v pomoč?

Da Ne