Home > Vanliga frågor > Jag har tekniska problem med min ansökan. Vad ska jag göra?

Jag har tekniska problem med min ansökan. Vad ska jag göra?

Epsos system fungerar med de vanligaste webbläsarna. Om du får problem, försök i första hand att byta till en annan webbläsare innan du kontaktar oss. Du bör helst inte använda mobiltelefonen eller annan mobil enhet för att fylla i ansökan.

Använd inte fram- och tillbakaknapparna i din webbläsare för att hoppa mellan olika delar i din ansökan eller olika ansökningar i ditt Epsokonto (för att till exempel titta på vad du skrivit i en tidigare ansökan). Använd istället knapparna på skärmen (Tillbaka till kontot).

Kopiera och klistra bara från rena textfiler (.txt) med hjälp av ett enkelt program som t.ex. NotePad i Windows eller TextEdit i Mac OS X. Då slipper du onödiga mellanrum och tecken som inte visas korrekt i vårt system.

Reference number: