Förstasida > Vanliga frågor > Application > Jag har tekniska problem med min ansökan. Vad ska jag göra?

Jag har tekniska problem med min ansökan. Vad ska jag göra?

Frågekategorier:

Epsos system fungerar med de vanligaste webbläsarna. Om du får problem, försök i första hand att byta till en annan webbläsare innan du kontaktar oss. Du bör helst inte använda mobiltelefonen eller annan mobil enhet för att fylla i ansökan.

Använd inte fram- och tillbakaknapparna i din webbläsare för att hoppa mellan olika delar i din ansökan eller olika ansökningar i ditt Epsokonto (för att till exempel titta på vad du skrivit i en tidigare ansökan). Använd istället knapparna på skärmen (Tillbaka till kontot).

Kopiera och klistra bara från rena textfiler (.txt) med hjälp av ett enkelt program som t.ex. NotePad i Windows eller TextEdit i Mac OS X. Då slipper du onödiga mellanrum och tecken som inte visas korrekt i vårt system.

Reference number: