Gyakran feltett kérdések

Home > Gyakran feltett kérdések > Successful candidates / recruitment > Fogyatékosságom/betegségem miatt speciális irodai és/vagy munkakörülményekre lenne szükségem. Hová forduljak kérésemmel?

Fogyatékosságom/betegségem miatt speciális irodai és/vagy munkakörülményekre lenne szükségem. Hová forduljak kérésemmel?

A bizalmas adatkezelés és a megkülönböztetésmentesség elvével összhangban az EPSO nem adja át a fogyatékossággal vagy a speciális körülményekkel kapcsolatos információkat a munkaerőt felvenni kívánó szervezeti egységeknek.

Ha Önnek speciális körülményekre van szüksége vagy speciális igényei vannak, munkáltatóját azután kell közvetlenül értesítenie, hogy felvételt nyert.

Egyes munkáltatók különböző intézkedésekkel, pl. akadálymentesített környezet kialakításával segítik fogyatékkal élő alkalmazottjaikat. Ha Ön tájékozódni szeretne az ilyen lehetőségekről, jelölje be a megfelelő négyzetet a fiókjában. Ebben az esetben csak az Ön nevét és e-mail-címét továbbítjuk a munkaerőt felvenni kívánó szolgálatoknak.

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem