Gyakran feltett kérdések

Kezdőlap > Gyakran feltett kérdések > Fogyatékkal élek. Az EPSO weboldalának használata/a kiválasztási eljárás közben problémákba ütköztem. Hová fordulhatok észrevételeimmel és javaslataimmal?

Fogyatékkal élek. Az EPSO weboldalának használata/a kiválasztási eljárás közben problémákba ütköztem. Hová fordulhatok észrevételeimmel és javaslataimmal?

Az akadálymentesítés nagyon fontos szempont az EPSO-nál. A portálunkon közzétett tartalmak és kiválasztási eljárások hozzáférhetőségét folyamatosan javítjuk.

Ha ennek ellenére Ön nehézségekbe ütközik az EPSO-fiókjához vagy a honlapunkhoz történő hozzáférés során, kérjük, azonnal lépjen velünk kapcsolatba, és ossza meg velünk észrevételeit, javaslatait vagy problémáit.

Véleménye fontos számunkra. A visszajelzések alapján tudjuk szolgáltatásainkat tökéletesíteni, és a hozzáférhetőséget javítani.

Ha bővebben szeretne tájékozódni arról, hogy mit tesz az EPSO az akadálymentesítés javítása érdekében, kérjük, látogasson el az esélyegyenlőségnek szentelt weboldalunkra.

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem