Veelgestelde vragen

Startseite > Veelgestelde vragen > Ik heb een handicap en heb problemen ondervonden met de website van EPSO en/of tijdens mijn selectieprocedure. Met wie moet ik contact opnemen voor mijn opmerkingen en suggesties?

Ik heb een handicap en heb problemen ondervonden met de website van EPSO en/of tijdens mijn selectieprocedure. Met wie moet ik contact opnemen voor mijn opmerkingen en suggesties?

Toegankelijkheid is erg belangrijk voor EPSO. Wij doen er alles aan om onze communicatie en de selectieprocedures zo toegankelijk mogelijk te maken.

Mocht u toch moeilijkheden ondervinden in verband met de toegankelijkheid van uw EPSO-account of onze website, aarzel dan niet om meteen contact met ons op te nemen, om uw opmerkingen, suggesties of problemen te delen.

Uw feedback is van essentieel belang voor EPSO. Hierdoor kunnen we onze diensten verbeteren, en zorgen we voor een betere toegankelijkheid voor iedereen.

Meer informatie over hoe EPSO de toegankelijkheid probeert te verbeteren, kunt u terugvinden op onze specifieke webpagina over gelijke kansen.

Vond u dit antwoord nuttig?

Ja Nee