Usein kysyttyä

Etusivu > Usein kysyttyä > Voiko hakija läpäistä esivalinnan useamman eri profiilin ja/tai tehtäväryhmän hakumenettelyissä?

Voiko hakija läpäistä esivalinnan useamman eri profiilin ja/tai tehtäväryhmän hakumenettelyissä?

Kyllä, hakija voi läpäistä esivalinnan useamman eri profiilin ja/tai tehtäväryhmän hakumenettelyissä, mutta tavallisesti kunkin koejakson aikana on mahdollista osallistua vain yhden profiilin valintakokeisiin yhdessä tehtäväryhmässä. Hakija kutsutaan eri profiilien/tehtäväryhmien valintakokeisiin siinä järjestyksessä, jossa rekrytoivat yksiköt lähettävät pyyntönsä EPSOlle.

Hakija voidaan kuitenkin kutsua yhden koejakson aikana usean eri profiilin kompetenssikokeisiin. Näin voidaan tehdä silloin, jos hän on jo aiemmin läpäissyt päättelykykyä mittaavat kokeet.

Rekrytoivat yksiköt, hakijat tai EPSO eivät voi vaikuttaa siihen, missä järjestyksessä koepyynnöt käsitellään. Tämä perustuu kiinnostuksenilmaisupyynnössä oleviin sääntöihin, joissa todetaan selvästi, että aiemmat kokeet voivat vaikuttaa hakijan tilanteeseen: jos hän on läpäissyt jonkin kokeen, uusia testejä ei aina tarvitse tehdä, ja jos hänet on hylätty jossakin kokeessa, häntä ei välttämättä kutsuta kokeisiin seuraavien 6 kuukauden aikana.

Oliko tästä vastauksesta apua?

Kyllä En