Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > Pot fi preselecționat(ă) pentru mai multe profiluri și/sau grupe de funcții?

Pot fi preselecționat(ă) pentru mai multe profiluri și/sau grupe de funcții?

Da, puteți fi preselecționat(ă) pentru mai multe profiluri și/sau grupe de funcții însă, în majoritatea cazurilor, în cadrul unei perioade de testare date, un candidat poate fi testat doar pentru un singur profil dintr-o singură grupă de funcții. Prin urmare, veți fi invitat să susțineți testele pentru diferite profiluri și/sau grupe de funcții în ordinea în care serviciile de recrutare au trimis solicitări către EPSO.

Totuși, același candidat poate fi invitat să susțină testele de competențe pentru diferite profiluri în cadrul aceleiași perioade de testare. Este vorba de situația în care candidatul a trecut deja într-o fază anterioară testele de raționament.

Nici instituția care recrutează, nici candidații și nici EPSO nu pot influența ordinea în care sunt prelucrate cererile de testare. Acest lucru se datorează faptului că regulile prevăzute de cererea de exprimare a interesului prevăd în mod clar că dacă un candidat a trecut (anterior) de un test, acest lucru poate influența situația candidatului în sensul în care o testare ulterioară poate fi redundantă, în timp ce, dacă acesta nu a reușit testul, i se poate bloca posibilitatea de a fi invitat să îl susțină în următoarele 6 luni.

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu