Gyakran feltett kérdések

Kezdőlap > Gyakran feltett kérdések > Probléma merült fel a szerződéses alkalmazottak kiválasztására irányuló eljárás (folyamatos CAST-eljárás) feleletválasztós tesztjének egyik kérdésével kapcsolatban. Mit tehetek?

Probléma merült fel a szerződéses alkalmazottak kiválasztására irányuló eljárás (folyamatos CAST-eljárás) feleletválasztós tesztjének egyik kérdésével kapcsolatban. Mit tehetek?

Ha komoly fenntartásai vannak egy vizsgakérdés tartalmával kapcsolatban, kérjük, a számítógépes tesztek időpontjától számított három naptári napon belül vegye fel a kapcsolatot az EPSO-val (a pályázói kapcsolattartó szolgálatnak kizárólag az EPSO weboldalán keresztül küldhet üzenetet). Ismertesse a kérdés tartalmát, hogy be tudjuk azt azonosítani, és a lehető legérthetőbben magyarázza el az állítólagos hibát. Kérjük, adja meg a pályázatazonosító számát (lásd a versenyvizsga-felhívás mellékletét).

Ha az adott vizsgaelem a komoly minőségellenőrzés ellenére sem felel meg az EPSO szigorú minőségi feltételeinek, akkor az alábbi korrekciós intézkedésre kerülhet sor:
– A kérdést kijavítjuk vagy eltávolítjuk az adatbázisból.
– Ha Önt hátrány érte, adott esetben kompenzáljuk.

A folyamatos CAST-eljárásról további információk olvashatók itt.

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem