Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > Cred că una dintre întrebările cu variante multiple de răspuns din cadrul procedurii de selecție a agenților contractuali (CAST Permanent) avea o problemă. Ce pot face?

Cred că una dintre întrebările cu variante multiple de răspuns din cadrul procedurii de selecție a agenților contractuali (CAST Permanent) avea o problemă. Ce pot face?

Dacă aveți îndoieli serioase cu privire la conținutul unei întrebări din test, vă rugăm să contactați EPSO numai prin intermediul site-ului EPSO (Serviciul de contact pentru candidați) în termen de 3 zile calendaristice de la data la care ați susținut testele pe calculator. Descrieți conținutul întrebării (pentru a o identifica) și explicați natura presupusei erori. Nu uitați să menționați numărul dumneavoastră de candidat (a se vedea anexa corespunzătoare la cererea de exprimare a interesului).

Dacă, în ciuda controalelor stricte de calitate, un element nu respectă criteriile ridicate de calitate aplicate de EPSO, vor fi luate următoarele măsuri corective:
- întrebarea va fi corectată sau scoasă din baza de date
- dacă ați avut de suferit, vi s-ar putea oferi o compensație.

Detalii despre procedura de selecție CAST Permanent.

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu