Gyakran feltett kérdések

Home > Gyakran feltett kérdések > Secretaries/Clerks 2017 > Problémába ütköztem a jelentkezési lap „naptár” részénél. Miért nem választhatok időpontot 2017. december 11. után?

Problémába ütköztem a jelentkezési lap „naptár” részénél. Miért nem választhatok időpontot 2017. december 11. után?

Kérdéskategóriák: 

A jelentkezési lap arra szolgál, hogy megállapíthassuk: a pályázó a jelentkezési időszak zárónapján megfelel-e a versenyvizsga-felhívásban rögzített feltételeknek. A fentiek értelmében felhívjuk a figyelmét a következőkre:

  • A jelentkezési határidő 2017. december 12. volt. A pályázóknak legkésőbb a határidő előtti napon (azaz 2017. december 11-én) meg kellett felelniük a feltételeknek.
  • A pályázók beszámolhatnak a jelentkezési lapon szakmai tapasztalataikról, ám a szakmai tapasztalat záró dátuma nem lehet későbbi időpont, mint 2017. december 11-e. A pályázók továbbá csatolhatják teljes önéletrajzukat is a jelentkezésükhöz (lásd az EPSO-fiók bal oldalát). Ha egy pályázónak sikerül a versenyvizsga és felkerül a tartaléklistára, akkor önéletrajzát megküldjük a munkaerő-felvételt hirdető szervezeti egységeknek.
  • A pályázók okleveleket is hozzáadhatnak jelentkezésükhöz, feltéve, hogy a vonatkozó tanulmányokat a határidőig befejezték.

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem