Gyakran feltett kérdések

Home > Gyakran feltett kérdések > Secretaries/Clerks 2017 > Miért nem módosíthatom a nyelvtudásomra vonatkozó információkat a jelentkezési lap második részében?

Miért nem módosíthatom a nyelvtudásomra vonatkozó információkat a jelentkezési lap második részében?

Kérdéskategóriák: 

A jelentkezési lap első részében a pályázóknak meg kellett jelölniük az általuk ismert uniós nyelveket. A beérkezett információk alapján határoztuk meg azt az öt nyelvet, amelyen a versenyvizsga-eljárás vizsgáit le lehet tenni. A jelentkezés első részének érvényesítése után a bejelölt nyelvek ezért már nem módosíthatók.

A jelentkezési lap második részét 2018. január 11-e óta lehet szerkeszteni. Kizárólag azok a pályázók választhatják itt ki vizsganyelveiket, akik bejelöltek két olyan nyelvet, amelyek közül az egyiket legalább B2, a másikat pedig legalább C1 szinten ismernek, és amelyek közül legalább az egyik az EPSO által felajánlott öt nyelv valamelyike. Ezeket a nyelveket a pályázóknak a jelentkezési lap első részében kellett bejelölniük. Ezért nem lehet módosítani a nyelvtudásra vonatkozó információkat a jelentkezés második szakaszában.

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem