Gyakran feltett kérdések

Kezdőlap > Gyakran feltett kérdések > Miért nem módosíthatom a nyelvtudásomra vonatkozó információkat a jelentkezési lap második részében?

Miért nem módosíthatom a nyelvtudásomra vonatkozó információkat a jelentkezési lap második részében?

Kérdéskategóriák: 
>

A jelentkezési lap első részében a pályázóknak meg kellett jelölniük az általuk ismert uniós nyelveket. A jelentkezés első részének érvényesítése után a bejelölt nyelvek ezért már nem módosíthatók. A beérkezett információk alapján határoztuk meg azt az öt nyelvet, amelyen a versenyvizsga-eljárás vizsgáit le lehet tenni.

A jelentkezési lap második részét 2018. április 18-tól lehet szerkeszteni. Kizárólag azok a pályázók választhatják itt ki vizsganyelveiket, akik bejelöltek legalább két olyan nyelvet, amelyek közül az egyiket legalább B2, a másikat pedig legalább C1 szinten ismerik, és amelyek közül legalább az egyik az EPSO által felajánlott öt nyelv valamelyike. Ezeket a nyelveket a pályázóknak a jelentkezési lap első részében már be kellett jelölniük. Ezért nem lehet módosítani a nyelvtudásra vonatkozó információkat a jelentkezés második szakaszában.

Reference number: 

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem