Întrebări și răspunsuri

Acasă > Întrebări și răspunsuri > De ce nu pot edita competențele lingvistice în a doua parte a formularului de înscriere?

De ce nu pot edita competențele lingvistice în a doua parte a formularului de înscriere?

În prima parte a formularului de înscriere le cerem candidaților să declare toate limbile oficiale ale UE pe care le cunosc. După validarea primei părți a candidaturii, limbile declarate nu mai pot fi modificate. Pe baza declarațiilor candidaților, propunem 5 limbi în care pot fi susținute probele concursului.

În a doua parte a formularului de înscriere, disponibilă pentru completare începând din 18.4.2018, doar candidații care au declarat minimum 2 limbi (pentru care nivelul de cunoștințe este minimum B2 și respectiv minimum C1) din care cel puțin una face parte din cele 5 limbi alese la finalul primei etape, pot selecta limbile în care vor susține testele.  Ei trebuie să fi declarat aceste limbi în prima parte a formularului de înscriere. Acesta este, așadar, motivul pentru care competențele lingvistice nu mai pot fi modificate în a doua parte a formularului de înscriere.

Reference number: 

V-a ajutat acest răspuns?

Da Nu