Ofte stillede spørgsmål

Home > Spørgsmål og svar > Der er et problem med kalenderen i ansøgningsformularen. Hvorfor kan jeg ikke vælge en dato efter den 9. april 2018?

Der er et problem med kalenderen i ansøgningsformularen. Hvorfor kan jeg ikke vælge en dato efter den 9. april 2018?

Det primære formål med ansøgningsformularen er at afgøre, om en ansøger opfylder alle betingelserne i meddelelsen om udvælgelsesprøven på den dato, hvor der lukkes for ansøgninger.

Bemærk derfor, at:

  • Fristen for ansøgninger var den 10. april 2018. Den dag, der tages i betragtning ved vurderingen af, om ansøgeren opfylder betingelserne, er den sidste hele dag inden fristen: 9. april 2018.
  • Der kræves ingen erhvervserfaring ved denne udvælgelsesprøve. Ansøgere, som ønsker at tilføje erhvervserfaring, kan gøre det frem til den 9. april 2018.
    Ansøgere kan også tilføje et CV med alle oplysninger (se i venstre side af din EPSO-konto), som vil blive videresendt til den ansættende tjenestegren, hvis ansøgeren kommer på reservelisten med udvalgte ansøgere.
  • Mindstekravet til uddannelse er en bachelorgrad. Ansøgere kan tilføje yderligere eksamensbeviser, men kun for uddannelser, der er afsluttet inden ansøgningsfristen.
  • Studerende på sidste år på universitetet (bachelorgrad) kan deltage i udvælgelsesprøven, hvis de får deres eksamensbevis senest den 31. juli 2018.
    De skal i så fald sætte kryds i det relevante felt i første fane i ansøgningsformularen.
Reference number: 

Fik du svar på dit spørgsmål?

Ja Nej