Gyakran feltett kérdések

Kezdőlap > Gyakran feltett kérdések > Problémába ütköztem a jelentkezési lap „naptár” részénél. Miért nem jelölhetek be 2018. április 9-a utáni dátumot?

Problémába ütköztem a jelentkezési lap „naptár” részénél. Miért nem jelölhetek be 2018. április 9-a utáni dátumot?

Kérdéskategóriák: 
>

A jelentkezési lap arra szolgál, hogy megállapíthassuk: a pályázó a jelentkezési időszak zárónapján megfelel-e a versenyvizsga-felhívásban rögzített feltételeknek.

A fentiek fényében, kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat:

  • A jelentkezés határideje 2018. április 10-e volt. A pályázóknak legkésőbb a határidő előtti napon (azaz 2018. április 9-én) meg kellett felelniük a feltételeknek.
  • A jelentkezéshez nem volt szükség szakmai tapasztalatra. A pályázók beszámolhatnak a jelentkezési lapon szakmai tapasztalataikról, ám a szakmai tapasztalat záró dátuma nem lehet későbbi időpont, mint 2018. április 9-e.
    A pályázók továbbá csatolhatják teljes önéletrajzukat is a jelentkezésükhöz (lásd az EPSO-fiók bal oldalát). Ha egy pályázónak sikerül a versenyvizsga és felkerül a tartaléklistára, akkor önéletrajzát megküldjük a munkaerő-felvételt hirdető szervezeti egységeknek.
  • A pályázóknak legalább alapfokozatú végzettséggel kell rendelkezniük. A pályázók hozzáadhatnak jelentkezésükhöz további okleveleket is, feltéve, hogy a vonatkozó tanulmányokat a határidőig befejezték.
  • A versenyvizsgán hallgatók is részt vehetnek, feltéve, hogy (alapképzést igazoló) oklevelüket legkésőbb 2018. július 31-ig megkapják.
    A hallgatóknak ki kellett pipálniuk a megfelelő négyzetet a jelentkezési lap első rovatában.
Reference number: 

Hasznos volt-e ez a válasz?

Igen Nem